Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Πρώτη Θέση GOOGLE, Πρώτη Σελίδα GOOGLE, Yahoo, Bing, Baidu

Πρώτη θέση Google, Πρώτη Σελίδα GOOGLE

H Πρώτη Θέση στη Google είναι όντως μία επίπονη διαδικασία. Πρόκειται για ένα γεγονός όπου απαιτείται μία ιστοσελίδα να είναι πολύ ψηλά στη Google. Φυσικά, αυτό θα τη φέρει σε υψηλές θέσεις κατάταξης και στις άλλες μηχανές αναζήτησης, όπως:

Πρώτη θέση στη Google

Η πρώτη σελίδα στη Google εντάσσεται σε έναν αρκετά υποσχόμενο καινοτόμο κλάδο της εφαρμοσμένης Πληροφορικής. Υπάρχει σιγουριά για 100% επιτυχίες πρώτης θέσης Google? Αντίθετα από ό,τι πιστεύεται, είναι ένας σχετικά νέος κλάδος για τα ελληνικά δεδομένα. 

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι Έλληνες ανοίγουν ιστοσελίδες μέχρι την τρίτη θέση μόνο της πρώτης σελίδας Google. Έχετε αναρωτηθεί τι είναι PR και DA; Πρώτη θέση Google με προγράμματα προώθησης ιστοσελίδας δεν είναι ότι καλύτερο για έναν s.e.o. specialist. Ακολουθούν μερικές ιδέες και επισημάνσεις από τον s.e.o. expert Chris Mandrakis.

Τί κάνει ένας S.E.O. Specialist για να πετύχει πρώτη θέση στη Google;


Την τελευταία δεκαετία πολλοί είναι οι seo specialists, οι οποίοι απλά αντιγράφουν πρακτικές ξένων ειδικών στο χώρο της προώθησης ιστοσελίδων. Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή.

Πρώτη θέση στη Google

Η πρώτη θέση στη Google είναι όνειρο απατηλής νυκτός για τους περισσότερους. Αυτό συμβαίνει, διότι είναι αποτέλεσμα στατιστικής φύσεως, άρα υπόκειται σε αστάθμητους παράγοντες. 
Πρώτη θέση Google
Τί κάνει να ξεχωρίζει έναν επαγγελματία seo expert από έναν ερασιτέχνη;
Η ειδοποιός διαφορά είναι διττή:
  • Επιστημονική τεκμηρίωση, και
  • Εμπειρία με εμπεριστατωμένο portfolio.
Ερωτήματα, που ευλόγως αναφύονται:
  1. Αναρωτηθήκατε για το έλλειμμα αξιοπιστίας των επαγγελματιών στην ελληνική αγορά;
  2. Γιατί είναι ανεξέλεγκτο το φαινόμενο;
  3. Είναι άραγε μόνο σε αυτόν τον κλάδο; 
Οι απαντήσεις δεν είναι ευλογοφανείς. Χρειάζεται περισσή διάκριση πριν εμπιστευτεί κάποιος έναν ειδικό στην προώθηση της αγαπημένης του ιστοσελίδας στη λεγόμενη "πρώτη θέση Google". 

Πρώτο βήμα είναι ο στόχος πρώτης σελίδας Google

Συνίσταται, επομένως, να γίνει αρχικά η συζήτηση για πρώτη σελίδα στη Google και σε επόμενο στάδιο για την πρωτιά. Η επιτυχία έρχεται πάντα βήμα βήμα. Η απευθείας επιτυχία ως τυχαίο γεγονός συμβαίνει για τον αδαή. Η τύχη του πρωτάρη. Εννοείται, όμως πως μόνο τύχη δεν είναι. Όταν ο ανταγωνισμός στο προϊόν ή στην υπηρεσία είναι πενιχρός, τότε η πρωτιά είναι εύκολη και δεν αξίζει να πετάξετε τα χρήματά σας.

Πρώτη θέση Google - υπάρχει σιγουριά 100% πρώτης θέσης στο Google?

Στην προκειμένη περίπτωση, με την επίτευξη του στόχου "πρώτη θέση Google" κάποιοι τυχεροί καρπώνονται τυχερά δεδουλευμένα. Υπάρχει όμως σιγουριά 100% πρώτης θέσης; Αυτά όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα υπάρχουν για πάντα.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ Google

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου