πρώτη σελίδα στη Google

πρώτη σελίδα της google από seo expert chris mandrakis
googles first page easy
Εδώ φαίνονται μερικά μόνο παραδείγματα εμφάνισης βίντεο στην πρώτη σελίδα της Google.

Βλέπετε ότι δεν είναι και τόσο σημαντικό να έχει κάποιος χιλιάδες χρήστες, που να το έχουν δει, αλλά μάλλον η ποιότητα των χρηστών, η διασπορά τους και άλλα χαρακτηριστικά, τα οποία είναι μη ανακοινώσιμα προς το παρόν.
Παράδειγμα Νο1:


Στην αναζήτηση "athens ambulance" στη google το παραπάνω βίντεο εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα της google. Πράγματι, για να επιτύχετε κι εσείς κάτι παρόμοιο, καλό είναι να παρατηρήσετε την περιγραφή του, τις λέξεις κλειδιά του και κάποια άλλα χαρακτηριστικά.

Δείτε αποδείξεις: athens ambulance highly ranked by google

Η athens ambulance είναι η δεύτερη σε μέγεθος από τις νόμιμες εταιρείες ιδιωτικών ασθενοφόρων στην Ελλάδα πίσω από την interamerican με εκρηκτική διεύρυνση κύκλου εργασιών στην τελευταία 3ετία στοχεύοντας όχι μόνο στην πρωτιά αλλά και σε παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υγείας με κέντρο του ενδιαφέροντός της τον άνθρωπο. Οι υπηρεσίες της σώζουν ζωές!

Παράδειγμα Νο2:

Δείτε ένα βίντεο για το τετράγωνο ακεραίου αριθμού, το οποίο βρίσκεται στην πρώτη θέση σε μισό εκατομμύριο αποτελέσματα στη google.


Εδώ τί έχουμε να παρατηρήσουμε;

Φυσικά, ότι το βίντεο βρίσκεται όχι μόνο στην πρώτη σελίδα της google αλλά στην απόλυτα πρώτη θέση google. Και πιο κάτω θα παρατηρήσετε την ιστοσελίδα της wikipedia αλλά και άλλες σελίδες κρατικών φορέων με πολύ υψηλό δείκτη PR.

Πιέστε εδώ για αποδείξεις:  άλλη τεχνική υπολογισμού τετραγώνου ακεραίων αριθμών

Παράδειγμα Νο3:

Πλύσιμο αυτοκινήτου στην Car Wash μόνο με 3 Ευρώ

Πώς αυτό το βίντεο φιγουράρει στην πρώτη σελίδα της Google

Είναι κοινό μυστικό ότι εκτός από σελίδες είναι ανάγκη ακόμη και video ή slideshow να κατακτούν υψηλές θέσεις κατάταξης, διότι ένα seo expert οφείλει να παρέχει πλήρες πακέτο προώθησης και να μην παιδεύεται να "περάσει" μία σελίδα μπροστά από μόνη της. 
Φυσικά, αν πληρώσει αρκετά χρήματα για καταχώριση σε διαφημιστικούς οδηγούς με υψηλό PR, τότε μπορεί να τα καταφέρει. Διαφορετικά, είναι φρόνιμο να εξελίξει τη δουλειά του στο πεδίο του organic seo forwarding, ώστε χωρίς επιβάρυνση του πελάτη να πετύχει high ranking places στις μηχανές αναζήτησης.
Αυτό έγινε για την εταιρεία Car Wash στις λέξεις κλειδιά "Πλύσιμο αυτοκινήτου" με το παραπάνω βίντεο, πράγμα που μπορείτε να ελέγξετε ανά πάσα στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου